O nama

Profizikal tim

Fizioterapeutski centar Profizikal se nalazi na Novom Beogradu, u ulici Bulevar Arsenija Čarnojevića 107.

Rad u našem centru baziran je na kombinaciji profesionalnog pristupa našeg tima i najsavremenije opreme u oblasti fizikalne medicine, sve sa ciljem pružanja usluge najvišeg nivoa kvaliteta.

Najsavremenije metode rehabilitacije i fizikalne terapije u okviru našeg centra omogućiće vam efikasno rešenje problema nastalih kao posledica mnogobrojnih stanja i povreda. Našim inovativnim aparatima ćemo vam pomoći da što pre dođete do oporavka. 

Zašto baš mi

Ono što nas izdvaja od drugih jeste što je Profizikal krenuo sa radom kao mala porodična firma, sa ciljem da zajedničkim saznanjima i usavršavanjem pomognemo našim pacijentima na najbolji mogući način. Mi shvatamo da je svaka osoba jedinstvena i da je svaki pacijent različit. Shodno tome, svakom problemu pristupamo posebno, pažljivo i odvojeno od drugih. To je ono što nas čini drugačijima.

Skladna atmosfera između članova našeg tima sa konstantnim međusobnim savetovanjem i napredovanjem dovodi do najboljih rezultata u oporavku naših pacijenata. 

Pregled fizijatra

Pregled kod fizijatra predstavlja ključan korak u dijagnostici i planiranju terapije za pacijente s različitim ortopedskim, reumatološkim ili neurološkim tegobama. Fizijatar, stručnjak za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju u Profizikal centru, pažljivo procjenjuje pacijentovo stanje koristeći klinički pregled, funkcionalne testove i, ako je potrebno, dodatne dijagnostičke metode kao što su rendgenski snimci, magnetna rezonanca ili ultrazvuk.

Ultrazvučni pregled

Ultrazvuk koristimo za procenu upale ili drugih promena u mišićima, tetivama i ligamentima. Pregled pomaže u određivanju optimalnog pristupa terapiji, prilagođavanju vežbi ili terapeutskim tehnikama. Zahvaljujući visokoj preciznosti, ultrazvuk omogućuje terapeutima da individualiziraju tretmane, prilagođavajući ih specifičnim potrebama pacijenta.