Fizikalna terapija

Sve u jednom! 

Fizikalna terapija u Profizikal centru nudi individualni program za svakog pacijenta. Fizikalna terapija pomaže nakon povreda i kod hroničnih problema tako što primenjuje elektroterapiju, magnetoterapiju i sonoterapiju. Ove vrste terapija se sprovode kroz aparate kao sto su Astar i BTL koji pomažu kod svih povreda kostiju, tetiva, ligamenata, mišića i nerava.

Prednost aparata koje poseduje Profizikal centar jeste što kompeltnu fizikalnu terapiju imamo u jednom aparatu. Kombinacija više vrsta elektroterapije, kao i ultrazvučne terapije i laseroterapije omogućava nam brz i efikasan rad na jednom mestu. 

ASTAR Physio Go

Pored toga što je kombo aparat, Astar Physio Go ima prednost u svojoj mobilnosti. Opremljen je sa dva potpuno nezavisna kanala za tretmane i poseduje bazu definisanih procedura tretmana zajedno sa terapeutskom enciklopedijom, što znatno povećava jednostavnost pri rukovanju.

BTL-6000

BTL-ov uređaj je još jedan kombo aparat kojeg poseduje naš centar Profizikal. Svaki sistem nudi različite funkcije i funkcije koje odgovaraju različitim potrebama terapije. Najnaprednija tehnologija na ovom području, navigacija po telesnim zonama i QUICK- brzi protokoli koje poseduje BTL aparat, omogućavaju visokokvalitetnu terapijsku proceduru koju možete dobiti u našem fizioterapeutskom centru.